Patrocinadors i Col·laboradors

FUNDACIÓ LA CAIXA el 2010 ens va concedir una subvenció dins del programa d’Ajudes a Projectes d’Iniciatives Socials pel projecte de Creació d’un espai de formació i entreteniment.

El Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya va atorgar l’any 2010 una subvenció per a les Obres de millora, rehabilitació i reforma del Centre Ocupacional de la Fundació “Els Joncs”.

Amb l’Ajuntament de Sarrià de Ter hi ha un conveni de col·laboració des del 2008 per a la Neteja de Zones Verdes.

Subvenció de les despeses de neteja, electricitat, aigua, climatització, extintors, alarma i telèfon del Centre d’Educació Especial de 14.632,30 € (2016) i de 7.559,22 € (2017).

Subvenció l’octubre del 2017 de 21.175 € per a la compra d’una furgoneta per al Centre Especial de Treball.

Subvenció l’octubre del 2019 de 20.000€ per a la compra d’una furgoneta de 9 places per a desenvolupar activitats de lleure.

furgoneta_elsjoncs

El 2005 la Fundació Roviralta va concedir un ajut per a l’ampliació de l’espai del CEE Mare de Déu del Carme.

La Fundació ONCE per a la Cooperació i Integració Social de Persones amb Discapacitat col·labora amb la Fundació Privada Els Joncs amb una ajuda concedida el desembre del 2011 destinada a la realització d’obres d’adequació dels espais que té annexes al Centre Especial de Treball i el Centre ocupacional.

Adquisició i instal·lació d’aire condicionat per a l’escola a la primavera del 2016.

logocañigueral

El Grup Cañigueral ens dóna suport a les activitats de lleure que es porten a terme des de la Fundació, especialment a la competició esportiva.

LOGO HINOJOSA

Sarrià Paper col·labora amb la Fundació Els Joncs des de principis de 2018, donant suport a l’activitat terapèutica de fisioteràpia. Aquest servei, que s’ofereix de forma personalitzada, permet millorar la qualitat de vida dels nois i noies del centre que més ho necessiten.

OGO AJUNTAMENT DE SANT JULIÀ DE RAMIS

Amb l’Ajuntament de Sant Julià de Ramis tenim conveni de neteja d’espais municipals.