CONTACT US

For any questions please contact us using this form:

Anti spam control:

I agree and accept the terms and conditions of use of the privacy policy.* Required fields

Mare de Déu del Carme Special Education Center

Plaça Paulí Torras s/n

Sarria de Ter (Gironès) – 17840

Phone: 972 170 794

escola@elsjoncs.org

Labor Integration Center

S/ Xunclà, 20

Sarria de Ter (Gironès) – 17840

Phone: 972 171 966

Fax: 972 172 085

taller@elsjoncs.org

COMUNICAT

Amb motiu de la detenció i empresonament preventiu d’un ja ex monitor del nostre centre, després d’haver estat denunciat per les famílies de tres noies per la possible comissió d’un delicte d’abusos sexuals, la Fundació Privada Els Joncs comunica:

  • Que des del centre es condemnen els fets, mostrant una ferma i clara repulsa cap a aquests, donant tot el suport necessari tant a les joves afectades com a les seves famílies.
  • La Fundació compareixerà com acusació particular a les diligències judicials que consten obertes. Des que la Fundació va tenir coneixement dels fets, ha posat en marxa el protocol d’actuació necessari en aquests casos per dur a terme la pertinent investigació interna, havent-se adoptat immediatament les mesures pertinents.
  • Donades les circumstàncies, des de la Fundació agrairem que es continuï preservant el respecte i la intimitat de les joves afectades i de les seves famílies. Des de la Fundació treballem i treballarem enèrgicament, dedicant els esforços pertinents, per acompanyar a les joves i a les seves famílies en tot moment.