The members of the current board of the Foundation are:

DIRECTION


Mr. Dionís Poch i Frigolé

President

Mrs. Dolors Ferrer i Montseny

Vice president

Mr. Francesc Fayol i Suñol

Secretary

Mr. Jesús Candel i Guilana

Treasurer

VOCALS


Mrs. Maribel Caldas Basart

Vocal

Mr. Lluís Capdevila Ferrer

Vocal

Mr. Miquel Castelló Sureda

Vocal

Mr. Xavier Costa i Subirós

Vocal

Mr. Joan Antoni Gallegos Cebrián

Vocal

Mr. Joaquim Gifre i Tubau

Vocal

Mr. Joan Pla i Torras

Vocal

Mr. Josep Lluís Pòrtulas Diaz

Vocal

Mr. Joan Manel Sevillano Campalans

Vocal

Mr. Carles Vidal i Alegret

Vocal

Mr. Esteve Vilanova i Vila

Vocal

COMUNICAT

Amb motiu de la detenció i empresonament preventiu d’un ja ex monitor del nostre centre, després d’haver estat denunciat per les famílies de tres noies per la possible comissió d’un delicte d’abusos sexuals, la Fundació Privada Els Joncs comunica:

  • Que des del centre es condemnen els fets, mostrant una ferma i clara repulsa cap a aquests, donant tot el suport necessari tant a les joves afectades com a les seves famílies.
  • La Fundació compareixerà com acusació particular a les diligències judicials que consten obertes. Des que la Fundació va tenir coneixement dels fets, ha posat en marxa el protocol d’actuació necessari en aquests casos per dur a terme la pertinent investigació interna, havent-se adoptat immediatament les mesures pertinents.
  • Donades les circumstàncies, des de la Fundació agrairem que es continuï preservant el respecte i la intimitat de les joves afectades i de les seves famílies. Des de la Fundació treballem i treballarem enèrgicament, dedicant els esforços pertinents, per acompanyar a les joves i a les seves famílies en tot moment.