El Centre Especial de Treball Els Joncs (CET), es crea l’any 1992 amb la finalitat de cercar la plena integració laboral i social dels nois i noies amb discapacitat intel·lectual que per les seves característiques personals tenien difícil accés al món del treball ordinari. Actualment rebem les subvencions USAP i SMI de la Conselleria de Treball de la Generalitat de Catalunya que ens permeten tenir a 19 treballadors discapacitats, 4 monitors, 1 treballador social, i 1 psicopedagog els quals perceben salaris d’acord amb el Conveni de Tallers de Catalunya vigent.


Serveis

Des del 1995 desenvolupem la nostra activitat a Sarrià de ter i oferim els següents serveis:

Neteja

  • Pàrquings de comunitats de veïns i particulars
  • Naus industrials
  • Fàbriques
  • Places i espais oberts

Totes les tasques són desenvolupades per personal amb discapacitat intel·lectual, degudament contractats i supervisats per educadors amb la formació pertinent per desenvolupar les habilitats i capacitats d’suaris amb aquestes característiques partint de la base d’un programa individualitzat d’intervenció el·laborat per l’equip tècnic de la Fundació. El nostre objectiu és donar el suport i els recursos necessaris perquè l’usuari desenvolupi les tasques assignades amb garanties d’èxit, potenciant d’aquesta manera la seva autoestima i autorealització.

Tot el personal del Centre, educadors i usuaris, reben formació continua centrada en les tasques que han de desenvolupar i la pertinent formació en riscos laborals.

Tanmateix, comptem amb assessors externs especialitzats en neteges per tal de que les feines encomenades pels nostres clients obtinguin un resultat satisfactori i de màxima professionalitat.

Actualment, tenim 4 brigades a la Fundació, amb 19 treballadors i 4 educadors que s’encarreguen de vetllar pels seus interessos i necessitats. Disposem de furgonetes de càrrega adapatades i maquinària de neteja (fregadores, escombradores, aspiradors, bufadors….).


On som

Centre Especial de Treball

C/ Xunclà, 20 Sarria de Ter (Gironès) – 17840

fundacio@elsjoncs.org

972 171 966