Amb una aportació puntual o periòdica a la Fundació Els Joncs ajudes a fer que les persones amb discapacitat intel·lectual puguin dur a terme els seus projectes i millorar la seva qualitat de vida.

El teu ajut, per petit que sigui, és molt valuós per nosaltres.

La FUNDACIÓ ELS JONCS és una entitat que està inclosa en les regulades per l’article 16 de la Lleu 49/2002 de 23 de desembre de “règim fiscal de les entitats sense finalitats lucratives i dels incentius fiscals al mecenatge” i per tant les donacions fetes es poden beneficiar dels incentius fiscals establerts en els articles 19, 20 i 21 de l’esmentada llei.

Podeu consultar les condicions vigents des d’1 de gener 2024 aquí.

Pots fer una donació omplint aquest formulari, o bé pots descarregar aquest document i enviar-ho escanejat per e-mail a fundacio@elsjoncs.org o també en paper per correu postal a Fundació Els Joncs, c/ Xuncla, 20, 17840 Sarrià de Ter.

Anualment t’enviarem un estat de comptes dels donatius rebuts i estaràs convidat a una jornada on podras veure el destí de la teva aportació i coneixeràs de primera mà els nostres projectes.

  Tipus de donació *

  Si és una donació puntual, aquesta s’ha de realitzar via transferència al compte: ES34 2100 9046 9002 0004 2255 (indicant nom i DNI).

  Adjuntar Document Identificatiu (formats acceptats: pdf, png, jpg, jpeg)

  Estic d'acord i accepto les condicions i termes d'ús de la política de privacitat.


  Fundació ELS JONCS podrà tractar les seves dades personals, inclús per mitjans electrònics, per enviar-li informació de les nostres activitats i proposar-li noves accions de participació. Podeu exercir els vostres drets personalment, des de la web o bé per e-mail a rgpd@elsjoncs.org

  Per donacions d’import superior a 100 e, en compliment de la llei 10/2010, de 28 d’abril, de prevenció del blanqueig de capitals, i del finançament del terrorisme, en cas de persona física haureu d’adjuntar còpia del DNI, targeta de residència o altre document identificatiu i per persones jurídiques còpia de NIF o altre document públic que identifiqui l’entitat. I adjuntar-la a l’alta o bé fer-la arribar via correu alectrònic a fundacio@elsjoncs.org