El dijous 25 d’abril de 2024 la Fundació Els Joncs va organitzar un sopar benèfic al Mas Marroch per recollir fons i presentar el projecte d’habitatges per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Va començar a ¼ de 9 amb un aperitiu a l’ Àgora i després vam passar al menjador on va donar la benvinguda el Sr. Dionís Poch, president de la Fundació que la agrair la presència de les quasi 500 persones que hi assistiren. Desprès van intervenir el Sr. Pere Parramon, sotsdelegat del govern central, el Sr. Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona, la Sra. Maite Tixis, alcaldessa de Vilablareix i el Sr. Carles Campuzano, conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.

Després de les postres el Sr. Jesús Candel, patró de la Fundació, va recordar els antecedents del projecte i va presentar al Sr. Ramon Ripoll que va fer una breu explicació de les característiques del mateix.

Amenitzaren el sopar els actors Fel Faixedas i Carles Xurriguera i tinguerem el suport dels cellers Mas Llunes de Garriguella (DO Empordà) i Albet i Noya de Sant Pau Ordal (DO Clàssic Penendès)

sopar_solidari_els_joncs
Minuta sopar i logos
Minuta sopar i logos
20240423 Diari de Girona not sopar
20240423 El PuntAvui notícia sopar
sopar_solidari_els_joncs