Per veure notícia a la premsa de 15.12.2022 de la presentació del festival, cliqueu aquí.

El Festival Brogit, música per a tothom, és un cicle de concerts de caràcter solidari que pretén sensibilitzar i donar a conèixer la discapacitat intel·lectual en totes les seves vessants. Impulsat per la Fundació Els Joncs en col·laboració amb La Tornada s’estén per diversos equipaments culturals del Gironès durant el primer trimestre de 2023 amb l’objectiu de recaptar fons per impulsar projectes destinats a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Des de la Fundació Els Joncs i La Tornada creiem que és important divulgar les característiques de les diferents tipologies de persones que formen la població i apropar la cultura als col·lectius amb algun tipus de dificultat. Per això impulsem aquest projecte, que compta amb el suport de la Diputació de Girona, així com de múltiples ajuntaments de la comarca i diverses empreses patrocinadores.

Al llarg dels tres mesos de programació el Brogit acollirà artistes de primer nivell com Marina Rossell, Manu Guix o Miquel Gil. També acollirà l’estrena a Comarques Gironines del nou i esperat disc de Guillem Roma o el nou espectacle del líder d’Els Pets Lluís Gavaldà, acompanyat al piano per Joan-Pau Chaves. La programació la completen Paula Grande, Joan RoviraLes Anxovetes, que hi oferiran el concert de clausura a la seu de la Fundació Els Joncs a Sarrià de Ter.

FestivalBrogit-CartellFinal