Estem desenvolupant la rehabilitació de dos edificis amb un projecte que dona lloc a una proposta d’habitatge i de lleure amb una visió totalment innovadora en aquest camp, ja que:

En un edifici tindrem una Sala Polivalent de 400m² que dona resposta a una necessitat actual de les persones dels nostres Centres per ampliar els horaris i activitats  d’oci i lleure que es fan avui.

Aquest espai l’utilitzaran també les persones usuàries dels habitatges, i s’hi podran realizar actes oberts al públic en general

En l’altre edifici disposarem d’una planta baixa on s’ubicaran els serveis comuns i recepció.

Hi  hauran també  tres plantes amb  17 apartaments per 2-4 persones amb estances amb molta llum. A més a més els seus usuaris gaudiran també de menjador,  sala social i zona verda compartida amb altres persones, que ens han de permetre:

  • Disposar d’habitatges familiars en que uns altres membres també necessiten un petit suport (ex. pares grans de persones discapacitades) i que volen estar junts.
  • Realitzar una adaptació progressiva per adquirir l'autonomia que requereix viure en habitatge independent.
  • Iniciar a que una persona discapacitada comenci el procés de sortir de casa dels seus pares, iniciant estades d’ un/dos dies a la setmana, una setmana al mes, etc , perquè gradualment accepti i desitgi el canvi.

Al mateix temps també canalitzarem les peticions de “respir” a familiars en que per diferents circumstàncies i per un període curt no poden continuar tenint a la persona discapacitada a casa seva.

L’enclavament d’aquest immoble, dins el desenvolupament urbà del municipi de Sarrià de Ter, amb parada de bus a 50 metres, a cinc minuts de la ciutat de Girona,  i amb 20.000 m2 de bosc al costat – propietat de la Fundació-,  fan que sigui un emplaçament  immillorable com a habitatge per a aquestes persones.